Skrivarverkstad för Klimatklivet

När: onsdag, 17 augusti 2022
Tid: Kl 13.00-14.30
Plats: Digitalt via Teams, länk skickas ut i bekräftelse mejlet 

Har du en idé om en fysisk investering för att minska ditt företags klimatpåverkan? Då kan du söka pengar från Klimatklivet!

Vi bjuder in till en skrivarverkstad för att stötta dig i arbetet med ansökan till Klimatklivet. Du får generella råd och tips inför ansökan från handläggare på Länsstyrelsen. Det finns också möjlighet att boka in tid för enskild rådgivning med medarbetare på Energikontoret Storsthlm.

Stödet från Klimatklivet har oftast rört sig om 40-60 % av investeringskostnaderna. Ansökningsperiod för hösten 2022 är 23 augusti–8 september.

Målgrupp för skrivarverkstaden är företag och organisationer som är på gång med energi- och klimatåtgärder.

Kl 13.30-14.30 Information om Klimatklivet

  • Hälsa välkommen, Mia Simm Energikontoret Storsthlm
  • Presentationsrunda av deltagarna
  • Information om Klimatklivet och tips inför ansökan, Rabail Junaid, Länsstyrelsen Stockholm

Kl 15.00-17.00 Enskild rådgivning

Företag har möjlighet att boka in tid för enskild rådgivning inför ansökan till Klimatklivet. Vi kan till exempel se över klimatnyttan för åtgärden, för att veta om det är någon idé att göra ansökan. Rådgivningen kommer att ske digitalt och ni kommer att få en Teams-länk skickad inför mötet. Anmäl ditt intresse till mia.simm@storsthlm.se för att boka tid.

Tid 1 enskild rådgivning kl 15.00

Tid 2 enskild rådgivning kl 15.30

Tid 3 enskild rådgivning kl 16.00

Tid 4 enskild rådgivning kl 16.30

 

Evenemanget är en del av projektet Omställning Sthlm, vilket genomförs av Almi tillsammans med Energikontoret Storsthlm med medel från Europeiska regionala utvecklingsfonden.

Date(s)

Location

Register

By clicking the button below, you approve the privacy policy regarding handling of personal data, please read the privacy policy here.
or