Energioptimering- en lönsam affär

Inbjudan till alla Bostadsrättsföreningar och mindre fastighetsägare i Sverige. Arrangeras i samarbete med den kommunala Energi-och klimatrådgivningen.

Visste du att ni kan spara 5-25 procent i energikostnader bara genom att ställa in rätt värden i er fastighets energisystem? Med hjälp av en ny tjänst, Teknisk förvaltning energi, anlitar ni en expert för att sänka kostnaderna för el, värme och tappvarmvatten i befintliga system, bara genom att se till att de fungerar som de ska utan att tumma på en god inomhuskomfort. Avtalet, som är framtaget i ett projekt finansierat av Energimyndigheten förenklar och förtydligar upphandling av tjänsten teknisk förvaltning energi för båda parter.

Välkommen till någon av våra informationsträffar

5 maj 18.00-19.15
Plats: Digitalt, länk fås vid anmälan.

1 juni kl. 18.00-19.15
Plats: Digitalt, länk fås vid anmälan.

 

På träffarna berättar vi mer om Teknisk förvaltning energi, som är ett komplement till traditionell teknisk förvaltning. Du kommer även träffa representanter från en bostadsrättsförening och från leverantörer som berättar om sina erfarenheter av energioptimering.

Göran Werner, WSP
Är en omtyckt föredragshållare med mer än 35 års erfarenhet som teknisk konsult. Framförallt inom utvecklingsuppdrag för energi, klimatskal och installationer. Ledord är att se byggnaden som system, där bl a digitalisering kan nyttjas för att skapa bra förutsättningar för installationer att samverka på ett effektivt sätt.

Kerstin Lundvik, energiansvarig, Brf Kvarnen
Berättar om vad som uppnåtts med hjälp av tjänsten teknisk förvaltning energi i föreningen Kvarnen, Järfälla. Arbetar till vardags vid Stockholms stads Energicentrum där hon bistår stadens förvaltningar och bolag med rådgivning inom hållbar energi. Engagerad och kunnig föreläsare inom energiområdet.

Välkommen!

Stockholms stad, Energikontoret Storsthlm och Energi-och klimatrådgivningen

Har du frågor kontakta Emelie Emanuelsson, emelie.emanuelsson@storsthlm.se

 

Datum

Plats

Anmälan

Genom att anmäla dig godkänner du vår integritetspolicy kring hur vi hanterar personuppgifter, läs policyn här.
eller